Over mij

woensdag 13 december 2017

zie onder: ACTIE ACTIE ACTIE

Warm Welkom

aan eenieder die deze website bezoekt. Jammer dat ik je geen koffie, thee of iets anders aan kan bieden.

Als jong kind praatte ik gewoon met dieren. Of met de zon en de maan, de aarde, planten, de natuur. Ik kreeg dan ook antwoord. Of ik had telepathie met mijn moeder.
Op school leerde ik dat dat sprookjes waren. Dat was onzin.
Ik leefde lang als volwassene zonder deze heerlijke ‘sprookjes’.
Ook niet ongelukkig, maar toch met een gemis. …
Nu ben ik ouder en leer ik d.m.v. de Luister­kind®werker opleiding van Diana van Beaumont, dat wat ik als kind wist en kende, om dat weer te gebruiken en te verbeteren door ermee te oefenen. Inmiddels ben ik geslaagd voor de opleiding. En kan nu contact maken met je onderbewuste, je ziel, je hart. Daar verschuilt zich jouw instinct, jouw persoonlijke Beschermengel, jouw Hogere Zelf, wat voor jou weet, wat het beste is voor je. Dus zit je met een levensvraag, een probleem, een moeilijke beslissing, dan kan ik je helpen met handreikingen, die ik ontvang van jouw onderbewuste, jouw ziel, jouw hart. Van daaruit wordt dan helderder welke kant je het best op kunt gaan. De uiteindelijke beslissing ligt nog altijd bij jezelf.
Als je graag iets over je kind wilt weten, kun je ook voor haar/hem een afstemming aanvragen. Zie ook hieronder bij het kopje ‘Kinderen’.

ACTIE ACTIE ACTIE

.1000 mini-afstemmingen zijn gemaakt.

De winkel is gesloten. Bedankt voor de klandizie.

🌍 onze Aarde

Hier is de link naar het eBook over de Aarde-afstemmingen en de boodschap van de Aarde.

https://www.carrietresoor.eu/wp-content/uploads/2019/04/AardeAfstemmingen2019Webversie.pdf

Veel leesplezier!